Startside

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss

 
  Maryan Jore & Emmi bestod 2.re godkjenning  
 

Rjukan lag er glade for at lagets for tidens eneste godkjente ettersøkningsekvipasje (sommer) klarte 2 regodkjenning i dag 8 oktober 2006. Veien mellom 1 og 2 re godkjenning har vært trøblete på grunn av en korsbåndskade som Emmi fikk i fjor og som har hatt over 6 mnd restitusjonstid. De siste årene har Maryan og Emmi bygget opp et godt grunnlag, og fremstår i dag som en ekvipasje godt over gjennomsnittet på kompetanseskalaen.

For å bestå en godkjenning i Norske Redningshunder må man b.l.a igjennom en rekke søksprøver, med høy vanskelighetsgrad som skal skille ut de som er i stand til å utføre den jobben som kreves i den norske redningstjeneste fra de som ikke holder dette kvalitetsnivået. Maryan Jore og Emmi har vist ved en rekke anledninger at de innehar den kvaliteten og kompetansen som skal til for å stå i dette gode selskap som det faktisk er å kalle seg hundefører i Norske Redningshunder.

Veien til Maryan og Emmi kan du lese her og her, og for å gi et lite innblikk i hva ekvipasjen er i stand til å løse, kan du klikke her

Vi gratulerer!