Startside

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


Et skadeavbrekk er snart over

Les første

skaderapport her

Veien har vært lang fra det første bildet, operasjonsdagen, og frem til Østliekurs helgen 4.-7.5.06. Men de viser at vi er i gang igjen. Emmi er der hun skal være og det ser ut til at tålmodigheten har betalt seg. En korsbåndskade er en alvorlig og langvarig affære. Flere mnd. i bånd og ikke løping løs i det hele tatt har vært en prøvelse både for hund og eier.

Påsken 06 var første gang Emmi fikk løpe løs og jeg var spent på resultat. Ingen halting! Har fått mye skryt både av veterinæren, Einar Rudi, og av Terje Østlie for at jeg har klart å holde Emmi i ro så lenge.

Jeg har tenkt som følger: Heller ha en frisk hund i minst fire år til enn noe halvveis. det er ikke noe alternativ for oss. Dessuten fortjener min hund dette. Det skal også sies at Emmis fordeler som eksplosiv styrke og utholdenhet har nok vært hennes største problem i denne tiden. Hun går ikke rolig frivillig. Alle som kjenner henne vet det.

Det som venter nå er kondisjonsarbeid og momenttrening. Hun vet godt hva det dreier seg om. Bildene viser at ting fungerer.

Skjærtorsdag reiser vi til Sverige for å trene med andre riesen-folk. Kennel Bardlands inviterer til "leger" og vi skal trene i skogen i tre hele dager. Emmi skal også endelig eksteriørbedømmes og få sitt kårningsbevis.

Dette var litt om oss. Vi gleder oss til regodkjenning i 2006. Det vil ennå gå litt tid før vi er tilbake på beredskapslista, men vi kommer!

Hilsen

Maryan m/Bardlands Emmi.

 
   
   
   
   
 
.

Slik skal en (skadet) tjenestehund ha det... Tror Emmi koser seg på kurs hos Terje Østlie