Startside

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


Finn-Arild Bystrøm på med ny hund

På besøk hos kennelen

Les om hentingen her..

Etter tapet av Trym i oktober 2005, har jeg jobbet målrettet etter et nytt emneDonna med alle valpene som kunne ta over hans rolle. Veien har ikke vært lett og det er ikke sikkert at jeg er i mål ennå, men jeg har en meget god følelse på det kullet jeg har kommet over nå. Trym stammet fra Gomorran's kennel i Båstad i Østfold og med sine meritter, b.l.a. med en av de beste funksjonstestanalysene i nyere tid på Rottweilere, pluss B-godkjent sommer og dobbelt A godkjent på lavine og  A godkjent på ruin, skal det litt til å ta over plassen, men jeg har tror på å gå tilbake til røttene.

Det har jeg gjort nå. Moren til Trym er Everotts Wombat, og jeg har nå gått tilbake til Everotts kennel for å finne neste generasjon Konge :-).

21 april ble 5 valper født hos Everotts. 3 tipser og 2 hanner.  Mor er Everotts Donna og far er Orlando vom hause Neubrand. Dette er en kombinasjon som skal gi moderate størrelser, mye jakt og masse sosialt. Perfekt for hva jeg er på utkikk etter.

Under vil jeg forløpende legge ut bilder av kullet etter hvert som de vokser og utvikler seg. Rundt 16 - 17 juni er de leveringsklare, og ja jeg (les fam. Bystrøm) gleder seg som en unge

3 uker og 4 dager

3 uker og 4 dager

Valpene blir prensentert for forskjellige menensker (her oppdretteren) og leker, gutta har begynt å leke med en fille :-)

Ute for andre gang, en spenende verden åpnebarer seg

Guttaboys, Lord og Loke er nå 18 dager

Hele valpekullet ligger hos mor og spiser mat, 18 dager gamle

Mye av dagene går til å sove i denne alderen, de er nå 18 dager gamle

1uke

1 uke

1 uke

1 uke

1 uke, øynene er ennå ikke åpnet, men de har blitt mer markante. Hannene, Loke og Lord utmerker seg nå ved at har blitt større en de andre

Her er kullet 4 dager