Startside

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


Les mer om forhistorien her...

Besøk på Everotts kennel

 
 

Da var helgen kommet, Vi skulle hente vår nye hund, Loke på Everotts kennel. Familien Bystrøm, med Finn-Arild, Ingelin, Frida og Vilde hadde brukt mye tid på dette prosjektet. Kort tid etter at den forrige hunden våres Trym døde bestemte vi oss for at vi skulle ha en ny hund. Planen med denne hunden er å godkjenne han som lavine og ruin hund. Jeg har også søkt om å bli hundefører i politiet, men denne stillingen har jeg ventet på siden jeg begynte i politiet i 1999. Jeg har fått lovnader og skuffelser om hverandre og selv om det denne gangen kan være mer aktuelt en noen gang, har den prosessen vært en følelsesmessig  berg og dalbane som jeg ikke lenger lar meg bli skuffet av. Uansett skal jeg holde på med hund og jeg gleder meg til å starte på nytt.

Søndag 18 juni skulle overleveringen skje. Jeg, Finn-Arild reiste nedover torsdag 15, og var fremme fredagLoke, Donna og Finn-Arild formiddag. Tidsnokk til å rekke veterinær besiktigelsen. Det var både hyggelig og morsomt å komme tilbake til familien Jønsson og kennel Everotts. Sist jeg var det var 3 uker siden, når valpene var 5 uker gamle. Nå var de 8 uker og hadde voks seg til å bli små hunder i stede for små nøster. Familien er vennligheten selv og de tre dagene jeg fikk der nede bød på god mat, hundetrening, hyggelige naboer og valper :-).

Loke i armene på vetrinærenFredagen var det som sagt veterinær besiktigelse og alle hundene ble, en etter en, tatt med inn i hundestallen og sjekket. Loke veide 8 kg og det var 100 g under sin bror Linus. Han ble vaksinert og fikk satt inn en microchip med et id nummer. Når detter var gjort skrev vi kjøpekontrakt og med det fikk jeg alle hundens dokumenter inkl registreringsbeviset hos Svensk Kennel klubb. Som alt annet jeg har opplevd med denne kennelen var også dette ordnet på forhånd og i sin skjønneste orden.

Søndagen var det avreise dag, men alle valpekjøperne minus en, kom på frokost for å ha en felles stund før viSiste tur med gjengen reiste hver til vårt. De tre tispene i kullet skulle ikke dra denne søndagen. De ble igjen til etter st. Hans på grunn av ferie. Det var fint å møte de andre, slik fikk man en mulighet til å bli litt kjent og letter å holde kontakt i ettertid. Vi tok hundene med på en tur i skogen før jeg satte nesen hjemover. Fra kennelen og hjem er det nøyaktig 83 mil dersom man kjører via Svinesund . Turen gikk overraskende bra. vi hadde to stopper, en ved Strømstad og en i Drammen, eller så sov Loke hele veien til Rjukan. Vel hjemme ble han tatt i mot av Ingelin og det tok ikke 2 min engang før han satte i gang med lek og moro i hagen våres. Nå var vi i gang!

 
   
   
   
   
   
 

The winner team

Far og sønn

Loke

Felles frokost med valpekjøperne

Fengselsfugl

8 uker og 8 Kg

Siste dag med gjengen

Metallapport er ingen problem

Erik på loppis

Erik og Annika

Joda på tide å slutte med pupp nå...

Fotografering av dyr er ikke lett

Og sett fra en valp sitt ståsted ser det litt rart ut også

Kjøretur hjem til Norge.. Vi tar det med ro

Ikke spesiellt engstelig for nye miljøer nei :-)