Startside

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss

 

Gjør din påmelding her

Vintersamling i Rjukanfjella 2007

Forberedelser

 

Publisert 3 februar 2007:

Feltene til treningssamlingen er plukket ut og vi kan melde om gode snøforhold. Så sant det ikke kommer ekstremt mildvær den siste uken blir treningsforholdene utmerket. Klikk på teksten ved siden av merkingen på bildet for å se bilder av de forskjellige området. Se deltagerlisten her...

 
 
 

Publisert 31 januar 2007:

Det er med glede å melde at vintersamlingen i Rjukanfjella tegnet til å bli en suksess. Vi er fullbooket og dersom man ønsker å være med nå, så må man sette seg på venteliste.

 

Vi tar høyde for å to lag, hvor man deler opp de som er på rekrutt- og B nivå i et lag og de som er på A nivå på et annet lag. Vi er til sammen 15 ekvipasjer som skal trene, men ikke alle skal trene fra torsdag til søndag. Så sammensettingen i lagene skal bli någen lunde likt når det gjelder belastning og treningsmuligheter. Det kan hende at et par A ekvipasjer vil gå over til rekruttlaget for å få jevnhet i antall. Dette skal allikevel ikke gå utover kvaliteten for noen av ekvipasjene.

 

Det er åpnet for at politiet kan stille med observatører til samlingen. Dette er et ledd i å bedre samarbeidet mellom NRH og politiet, samt få til fellestreninger over et felles emne.

 

Oppdatert deltagerliste til vintersamlingen i Rjukanfjella finner du her....

 

Ønsker du å stå på venteliste? Da kan du sende leder for samlingen, Finn-Arild Bystrøm en mail her...

 

 
 

Publisert 24 januar 2007:

Vintersamlingen i Rjukanfjella er i god rute. Snøen har kommet så det holder i fjellheimen og deltagerlisten begynner å falle på plass. Slik det ser ut til nå blir vi såpass mange deltagere at vi deler det opp i to lag.

 

Det er en del rekrutter og en del reine A ekvipasjer, vi skal nok få til et godt opplegg for begge grupper. Ønsker om treningsmomenter kan gjerne meldes inn allerede nå på byss@online.no. Ønsker man klassisk vintertrening, en øvelse eller en kombinasjon?

 

Den foreløpige deltager listen kan sees her. Det i tillegg til de som står på listen, forhåndsvarslet fire deltagere til. Politiet har signalisert at de ønsker å stille med en representant som observatør på samlingen.

 

Instruktører på samlingen blir Jan Kristiansen (FTU) og Finn-Arild Bystrøm med mentor Astri Hauge.