Rjukan lag -

Litt om oss

Godkjente ekvipasjer

Terminliste

Fotoalbum

Nyhetsarkiv

NORSAR

Linker

Gjestebok

Kontakt oss


 
  I desember kom snøen og kulda. Dermed er vintersesongen i gang i Rjukan lag. Marit V var rask til å kalle inn til vintertrening den tirsdagen snøen kom, av redsel for at snøen skulle forsvinne. Men snøen ble liggende, og på torsdagstreningen var det fotosession. Det måtte jo dokumenteres at snøen faktisk var kommet, tidlig i  desember.

Skal si det er fart i vinterekvipasjene våre. Hundene graver så det spruter, og nybegynner Stompa fant ut det gikk helt fint å ligge på siden for å grave seg innover - i stedet for å stå og grave seg nedover. I romjula fortsatte treningen på snø, og Kjell fikk brukt litt muskler siden han var den eneste som hadde med spade... La det være sagt at vi andre som var tilstede må betegnes som nybegynnere på snø, så vi var vel heller litt usikre på hva vi burde/skulle gjøre. Det gledelige er at ingen hunder vegret seg for å gå inn i hula til figuranten, og alle fikk prøve seg på "lukket" grav.

Torsdag 13. desember - Luciadagen - var det medlemsmøte med Lussekatter, peppernøtter og gløgg. Det er bygd en flott gamme i skogen i Atrå, og den fikk lov til å bruke. Det ble lyssatt i runderingsløypa vår, så var det lett for alle å finne fram. Det var ca -12C, og det skremte nok noen. Vi hadde jo tatt høyde for å være utendørs.

Da vi kom fram til gammen var det tent lys for oss, og det var varme i ovnen. Jeg vil tippe at innetemperaturen lå på ca +23C. Styret stilte som Lucia, og sang for de som tok seg tid til å komme. Det gav en god start. Faglig var det ikke så mye som ble lagt fram, men vi hadde en quiz på lur. Alle fikk utdelt blyant og papir, og Marit V leste opp 20 spørsmål. Vi som hadde laget spørsmålene syntes ikke de var så veldig vanskelige, men det ble avslørt mange mangler i kunnskapene. Kanskje det er på tide med litt oppdatering om foreningen vår? Vinner ble Maryan - til tross for at hun ikke husket hva foreningens første godkjente hund het.

 
     
 
.

Steffi

Publisert 30 desember 2007 kl 17:40